top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEdith Wouters

Brochure Prijs 2018-Waterrobuust bouwen’ van de provincie Vlaams-Brabant


Op 25 september 2018 kreeg de nieuwbouw voor de zorgcampus Dommelhof in Tielt-Winge van Lava Architecten uit Leuven de ‘Prijs 2018-Waterrobuust bouwen’ van de provincie Vlaams-Brabant. De provincie wil hiermee architecten en bouwheren stimuleren om na te denken over hoe ze hun gebouwen kunnen wapenen tegen overstromingen. Dit past in het provinciaal beleid voor de bestrijding van wateroverlast.

Schets Dommelhof, Lava architecten

Het project wordt opgenomen in een publicatie om te sensibiliseren over waterrobuust bouwen en inspirerende voorbeelden aan te reiken aan bouwheren, architecten en beleidsmakers. De publicatie van mijn hand verschijnt later dit jaar.


24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page